Tot slot

Nawoord

Wij zijn van mening dat leren iets is wat je zoveel mogelijk samen doet. Maar helaas kan dat niet altijd. Soms kunnen leerlingen niet naar school komen en soms moeten scholen tijdelijk hun deuren sluiten. De uitdaging is dan om snel over te gaan op een systeem waarbij effectief geleerd wordt op afstand.
Deze module hebben we nu gemaakt om op korte termijn handvatten te kunnen aanreiken voor het onderwijs om zo samen haalbare vormen van thuis leren te creëren.
Op lange(re) termijn nodig we je van harte uit om samen met ons de geleide PLG aan te gaan en de kwaliteit van het leren op afstand verder te verbeteren.

Over de makers van deze module

Jos Cöp is onderwijskundige, (interim) schoolleider, adviseur, ontwikkelaar en spreker. 

Kom in contact met Jos via joscop@leertijd.nl en kijk zeker even op www.leertijd.nl. Alsmede zijn eigen blog en wekelijkse nieuwsselectie!

Frank Reinders is een enthousiaste en passievolle ondernemer met de focus op onderwijs en ICT.

Kom in contact met Frank via frank@schoolupdate.nl en kijk zeker even naar de website van www.schoolupdate.nl waar hij samen met zijn team dagelijks klaar staat om scholen op locatie & via de online academie te ondersteunen!

Delen wordt gewaardeerd!

Deze module bieden wij gratis aan. Voel je vrij om deze via onderstaande deelknoppen onder collega’s te verspreiden. Dat vinden wij natuurlijk leuk om te zien. Het zou mooi zijn als wij op deze wijze zichtbaar ons steentje bij kunnen dragen!

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email